Sim only

De groei van sim only abonnementen heeft de laatste jaren enorme stappen gemaakt. Niet zo gek als je bedenkt dat je er flink mee kunt besparen. Alle vaste lasten stijgen alleen de salarissen gaan maar langzaam omhoog of blijven gelijk. Blijft er bij jou aan het einde van het salaris ook een stukje maand over, dan moet je jouw vaste lasten kritisch onder de loep nemen. Zeker als je onderdeel bent van een geheel huishouden, kan er flink bezuinigt worden op mobiele telefonie. De gemiddelde telefoonrekening per persoon ligt op ongeveer 50 euro per maand. Stel je betaald voor 3 gezinsleden dan heb je het over een aanzienlijk bedrag. Zeker als er elk jaar een nieuw toestel wordt gekocht. Kom je geld tekort, kies dan voor een sim only abonnement. Providers die dit aanbieden zijn onder meer YouFone, Tele2 en Simpel. Er zijn nog veel meer providers, die kan je allemaal bekijken op de website van Vergelijk Simonly.

Prijzen van Sim Only

Veel abonnementen veranderen elke maand van prijs. Het is een enorm gepuzzel om de prijzen bij te houden. Als jij denkt momenteel bij de goedkoopste provider te bellen heb je het flink mis. Wat een jaar geleden misschien de goedkoopste is, hoeft dat op dit moment helemaal niet meer te zijn. Vaak beginnen nieuwe sim only aanbieders met ultragoedkope prijzen. Op een gegeven moment heeft het bedrijf een enorm aantal klanten, en worden de prijzen per belminuut langzaamaan verhoogd. Tijd om opnieuw te zoeken naar het goedkoopste sim only abonnement. Gelukkig zijn er diverse websites die alle prijzen scherp in de gaten houden. Voordat je een definitieve keuze maakt voor sim only, moet je zeker weten dat je niet 2 abonnementen tegelijk hebt lopen. Onderzoek eerst of jouw huidige gsm abonnement al opgezegd kan worden voordat je overstapt naar sim only.