Online oorbellen

Online oorbellen

Een internet website geheel toegewijd aan oorbellen. Vrijwel elke vrouw draagt ze wel. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het oorbellen schieten gebeurt bij de meeste mensen op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Bij de oude wijze van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken zogenaamde \”zweerknopjes\” in de oren te dragen.

Oorbellen via internet kopen geeft een aantal positieve kanten ten opzichte van oorbellen zoeken in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand niet opgenomen hoeven worden in de kosten van de sieraden zovirax ointment. Een nadeel van online kopen is natuurlijk dat je de oorbellen niet direct in je handen kunt voelen.

Zowel vrouwen als mannen dragen oorbellen. Mannen kiezen vaker voor ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers kiezen. Qua materiaal is er geen groot verschil. Vrouwen en mannen kiezen het vaakst voor zilveren of gouden oorbellen.

De kosten van oorbellen zijn grotendeelsafhankelijk van het edelmetaal waarvan de sieraden zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan bijvoorbeeld zilver. Ook worden oorbellen soms voorzien van dure diamanten. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico allergische reacties van de huid.

Op internet vind je o.a. oorbellen via oorbellen. Een grote collectie van oorbellen is op meerdere wijzen doorzoekbaar. De site geeft een overzicht van diverse aanbieders op een rij. Blader zelf door de collectie of er een goed paar oorbellen voor jou aanwezig is. .