E-sigaret kopen

Elektronische sigaretten zijn sinds 2009 verkrijgbaar in Nederland en e-sigaret kopen was in die tijd niet altijd een succes.De eerste e-sigaret voor commerciële doeleinden werd eind 2003 ontwikkeld. Het duurde echter tot 2007 voordat dit stukje vooruitstrevende techniek ook op de Nederlandse markt kwam hierna is het razendsnel gegaan met deze branche en zijn er anno 2014 vele merken e-sigaretten verkrijgbaar. Doordat de vraag en het aanbod nog steeds groeiende is verwachten we aankomende jaren steeds meer technische innovaties en zal de prijs steeds lager worden. Nadeel kan zijn dat u niet een duidelijk beeld heeft waar u moet starten als beginnende damper, waar nodig kunt u zich dan altijd telefonisch of online laten adviseren door onze getrainde en professionele medewerkers. Vanwege de enorme populariteit sinds 2010-2014 is de controle op kwaliteit en het aanbod van e-sigaret kopen sterk verbeterd. De voedsel en warenautoriteit heeft veel grote webwinkels gecontroleerd op de nicotine gehaltes en verpakkingen.